joi, 2 februarie 2017

Cu cat achizitionezi mai din timp bilete de avion catre Australia cu atat le vei gasi mai ieftine

Australia este un taram de poveste pentru multi vizitatori, propunandu-le plaje grozave, mult soare, natura, dar si o istorie lunga. Paduri virgine, fauna si flora bogate, muzee cunoscute in toata lumea, galerii de arta, restaurante, dar si orase ce propun activitati pentru toate preferintele, aceste bilete avion Australia pot fi destul de costisitoare, insa la schimb ofera numeroase oportunitati unice.

Sydney

Acest oras reprezinta una dintre cele mai importante destinatii ale Australiei, fiind o poarta catre tara, dar si cel mai mare oras de pe continent, o metropola plina de viata, cu peste 4 milioane de locuitori. Sydney este faimos nu numai pentru restaurantele sale, viata de noapte intensa, centrele de shopping sau atractiile culturale, ci si pentru Casa Operei Sydney, una dintre cele mai emblematice cladiri din toata lumea. Turistii ar trebui sa isi aloce cateva zile pentru a explora orasul, incepand de la gradinile botanice regale, la gradina zoologica, pietele Paddington sau o multime de muzee.



Canberra

Capitala Australiei si-a facut culcus intre doua dintre cele mai populate state australiene, New South Wales si Victoria, fiind o locatie vizitata de catre cei care isi doresc sa evite aglomeratia din Sydney si Melbourne. In schimb, cei care vor alege bilete avion Australia si viziteaza Canberra, cu siguranta ca nu vor fi dezamagiti de calitatea muzeelor locale si a galeriilor de arta, acesta fiind un loc grozav pentru cei care isi doresc sa exploreze aceasta cultura. Nu trebuie ratate Muzeul National al Australiei sau Galeria Nationala, insa nici un tur al cladirii Parlamentului, unde se pot afla mai multe despre mediul istoric si politic al tarii.




Un loc inedit este si Muzeul National al Dinozaurului, acesta aflandu-se pe lista itinerariilor intocmita de copii, insa muzeul merita vizitat si de catre adulti, aici avand ocazia sa exploreze acest domeniu grozav printr-o multime de exponate si tururi interactive.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu