joi, 4 mai 2017

Unde ne putem colanta masina in Bucuresti?

Personalizarea masinilor nu mai reprezinta o sarcina atat de costisitoare ca pana acum si tot mai multi soferi apeleaza la varianta colantarii la colantaridesign.ro. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar optiunile sunt nenumarate, creativitatea fiind singura care poate sa impuna limite. Se gasesc variante optime pentru orice autoturism, astfel incat acestea sa arate grozav si sa atraga toate privirile.

Usor de pus in aplicare

Aceasta procedura se pune in aplicare in doar cateva ore, insa este nevoie doar de specialisti, dar si de un spatiu adecvat. Sunt suficiente chiar si 15 minute pentru un singur element, pe cand pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de cateva zile numai pentru uscarea vopselei. Cu alte cuvinte se economiseste timp pretios, iar soferii se pot bucura de personalizare in cel mai scurt timp.

Economii

Cei care aleg colantari la colantaridesign.ro se bucura si de preturi foarte bune intrucat pentru a colanta in totalitate un autoturism de dimensiuni medii este nevoie de un buget de circa 1.000 de lei, in timp ce vopsirea aceleiasi masini necesita peste 4.000 de lei. Si optiunile de personalizare sunt nelimitate, existand o multime de variante care pot fi puse in aplicare, de la colantarea intregii masini la doar a unui singur element. Nu trebuie omisa nici diversitatea culorilor care, cu siguranta, indeplineste cerintele estetice ale fiecarui sofer.

Durata de viata


Durata de viata variaza in functie de calitatea autocolantului ales, insa chiar si cel mai accesibil promite o garantie de doi ani. Totusi, cei care au nevoie de o calitate superioara, se pot orienta catre cele mai grozave autocolante care aduc o durata de viata de cinci ani, timp in care folia se va prezenta in cele mai bune conditii. Cu alte cuvinte, colantarea reprezinta o solutie grozava care aduce nenumarate avantaje, totul la costuri foarte bune.

Un comentariu: