sâmbătă, 24 februarie 2018

Vezi cea mai cautata camera spion la ora actuala


Pentru ca tehnologia evolueaza constant, in ziua de azi avem acces la nenumarate dispozitive noi cu ajutorul carora putem simplifica o multime de activitati din viata de zi cu zi. De asemenea, aceste gadgeturi sunt din ce in ce mai accesibile din punct de vedere financiar, astfel ca merita sa plasezi o comanda online de la iUni pentru a alege ochelarii cu camera video, care sunt la mare cautare in aceasta perioada.

Economiseste timp
Pentru ca activitatea se desfasoara online vei economisi foarte mult timp la fiecare comanda, intrucat sunt de ajuns numai cateva minute pentru a descoperi toate modelele si pentru a hotari asupra unuia, intregul proces fiind foarte comod.

Mergi in showroom
Totusi, daca nu esti decis asupra unui anumit model, poti oricand sa mergi in showroom-ul din Bucuresti unde ai ocazia de a testa dispozitivele si astfel vei fi sigur de decizia luata, consilierii iUni fiind bine pregatiti si de ajutor.

Functii principale
Asadar, o pereche de ochelari cu camera video propune cateva functii simple, de baza, prin care se poate inregistra audio – video intr-un mod foarte discret, avand avantajul ca imaginile inregistrate sunt pe baza a ce vad utilizatorii cu ochii lor. Gadgeturile sunt foarte usor de folosit si, de regula, e vorba de doua butoane ascunse, unul dintre care presupune activarea dispozitivului si unul cu care se porneste si se opreste inregistrarea. Autonomia variaza de la un model la altul, insa, de obicei, este vorba de circa 60 de minute, in timp ce pentru o incarcare completa sunt de ajuns tot atatea minute.

Preturi accesibile
Cu alte cuvinte, cine comanda online de la iUni se bucura de preturi accesibile pentru toate buzunarele, iar daca valoarea produselor alese depaseste pragul de 499 de lei clientii beneficiaza si de livrare gratuita prin curier pe intreg teritoriul tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu