luni, 27 iunie 2016

Se inmultesc firmele de colantari auto

Firmelede colantari auto sunt tot mai des intalnite in ziua de azi, insa nu toate se remarca prin serviciile de calitate oferite clientilor, profesionalismul si seriozitatea fiind cele care fac diferenta. Acestia au la indemana mai multe servicii pentru care pot opta in functie de necesitati si dorinte, de la obtinerea foliilor decorative, la cele de imitatie sablare sau stickere decorative atat pentru propriul autoturism sau pentru locuinta. Cu toate acestea, poate cel mai in voga serviciu este cel de colantare auto, intrucat un numar tot mai mare de soferi isi doresc fie colantarea integrala, fie partiala a masinii, din dorinta ca acesta sa devina mai atragator.

Cum aleg o firma de colantari auto?

Portofoliul bogat reprezinta cel mai important aspect pentru astfel de firme, iar clientii sunt cei care fac recomandarile in functie de experienta de care au avut parte. Cele mai multe companii ofera serviciul pentru toate clasele de masini, de la cele mici, medii, mari, SUV-uri, microbuze sau chiar autobuze, insa este esential ca folia si adezivul folosite sa nu afecteze vopseaua originala a autoturismelor, ci dimpotriva, sa o protejeze.

Din dorinta de personalizare, tot mai multi soferi opteaza pentru colantarile auto, procedura care permite punerea in aplicare a imaginatiei bogate. Fiecare imagine poate fi imprimata pe o folie speciala ce se aplica pe masina, insa aceasta procedura este populara si in randul firmelor care isi personalizeaza flota de autoturisme.


Cele mai serioase firme de colantari auto utilizeaza autocolante de cea mai inalta calitate, rezistente, care nu se deterioreaza de la conditiile meteo dificile si nici nu isi schimba culoarea initiala de la razele puternice ale soarelui. Nu in ultimul rand, preturile trebuie sa fie accesibile, de regula, colantarea integrala a unui autoturism de clasa medie este de 1.000 de lei, iar garantia oferita trebuie sa fie de minim 12 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu