luni, 20 iunie 2016

Saloanele de Masaj Erotic la Mare Cautare

Saloanele de masaj erotic sunt tot mai raspandite in ziua de azi, iar numarul clientilor este in crestere, intrucat acestia isi doresc ca la sfarsitul saptamanii sa poata avea parte de cateva momente de relaxare, in compania unor domnisoare profesioniste in cele mai bune conditii. Totul incepe de la alegerea spatiului adecvat, un pat urias, cu o saltea ortopedica foarte comportabila, ideala pentru cateva clipe de neuitat.

Uleiul potrivit

Pentru o sesiune de relaxare totala, trebuie sa se aleaga sticluta potrivita cu ulei a carui parfum sa fie pe placul clientilor, intrucat vor avea un efect afrodisiac si indeparteaza orice stare negativa. Cu toate acestea, uleiul cel mai des folosit este cel de iasomie, care se incalzeste discret prin introducerea sa intr-un vas fierbinte. Inainte de a se aplica uleiul se poate incepe un masaj pe pielea uscata, pentru pregatirea clientilor, iar muschii acestora sa se detensioneze.

Atmosfera ideala

Aceasta este asigurata de saloanele care acorda o atentie sporita calitatii oferite clientilor, motiv pentru care niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii. Domnisoarele sexy sunt imbracate sumar si au grija ca fiecare centimetru al corpului sa fie masat pentru atragerea energiei pozitive de care avem nevoie dupa o saptamana dificila si stresanta la serviciu. Muzica este foarte importanta in toate situatiile, optandu-se pentru cea relaxanta sa cante in surdina.

Masajul


In functie de tipul masajului ales, acesta se poate concentra asupra intregului corp sau doar a unei zone anumite, precum spate, picioare sau maini, totul in functie de cerintele clientilor. Exista numeroase miscari pe care maseuzele profesioniste le vor pune in aplicare, cele mai populare fiind lovirea usoara cu miscari lungi in zona spatelui sau a coapselor ori framantarea, miscare care se aseamana cu framantarea unui aluat, deoarece acest tip va elimina orice energie negativa si permite reincarcarea corpului cu energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu