vineri, 7 octombrie 2016

Avantajele Inchirierii unui Minivan cu 8 Locuri

Acum este mult mai confortabil sa calatoresti alaturi de prieteni, fara a mai apela la trenuri, microbuze sau autoturismele personale, totul cu ajutorul firmelor de inchirieri auto, precum Rentcarwithdriver prin intermediul serviciului de inchiriere minivan 8+1. Multe astfel de companii propun numeroase masini ce pot fi inchiriate, insa pentru un grup de 8 persoane, este nevoie de doua masini, care implica mai multe costuri, pe cand un minivan este ideal.

Mai mult confort

Rentcarwithdriver vine cu Mercedes V Klass ce promite confort suficient pentru toti calatorii, dar care se lauda si cu loc suficient pentru bagaje, astfel incat fiecare excursie sa reprezinte un adevarat motiv de bucurie. In plus, firma poate sa ofere clientilor si un sofer profesionist, pentru mai multa siguranta si nici un calator sa nu mai aiba grija sofatului. Asadar, daca iti doresti sa ajungi la mare, la munte sau sa vizitezi cele mai importante orase ale tarii alaturi de cei mai buni prieteni, totul este mult mai accesibil.

Tarife accesibile

Preturile variaza in functie de durata inchirierii, iar cu cat mai multe zile, cu atat tariful devine mai mic. Toate minivanurile sunt bine pregatite pentru astfel de servicii, iar clientii nu trebuie decat sa achite, pe langa pretul inchirierii si eventual al soferului, decat carburantul. Asigurarile RCA si Casco alaturi de impozit, toate sunt foarte costisitoare si reprezinta o adevarata problema pentru unii soferi, insa cand inchiriezi scapi de aceste griji.

Rentcarwithdriver se lauda cu angajati experimentati, care gasesc cele mai bune solutii pentru toate cazurile, motiv pentru care nu este de mirare de ce serviciul de inchiriere minivan 8+1 este din ce in ce mai popular. De asemenea, soferii profesionisti pot pregati cele mai atragatoare itinerarii, evitand traficul, pentru ca vacantele sa fie mult mai placute si mai comode, in timp ce calatorii se pot bucura de peisaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu