vineri, 7 august 2020

Am gasit cum sa organizez o inmormantare cu minim de efort

 Daca tocmai s-a intamplat sa pierzi pe cineva apropiat, sunt sanse mari sa nu stii care sunt procedurile pentru a organiza o inmormantare. In schimb, in asemenea cazuri mai bine te lasi pe mainile specialistilor car se ocupa de tot in locul tau. Trebuie sa te interesezi doar de servicii funerare in sector 3 sau oricare alta zona din Bucuresti si sa vezi pachetele propuse pentru ca vei avea numai de castigat.

Bineinteles, o ceremonie de inmormantare nu trebuie sa fie identica cu alta, iar preferintele pot sa difere de la o familie la alta. Astfel, la Casa Funerara Luca avem parte de libertate deplina, iar fiecare dintre pachetele funerare disponibile pot fi personalizate in asa fel incat toata lumea sa fie multumita pe deplin. Pachetele sociale sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar si, bineinteles, sunt dedicate celor are nu dispun de bugete ridicate. Cu toate ca sicriul este mai accesibil, acesta este echipat complet si pachetul cuprinde tot ce este necesar. Sunt disponibile si pachete de mijloc, dar si pachete superioare care sunt dedicate familiilor ce dispun de bugete generoase in acest sens.

Preturile pachetelor incep de la 1250 de lei in cazul celor mai accesibile, se gasesc multe variante de mijloc, iar cele mai mari ajung pana la 8000 de lei. Tot ce conteaza este faptul ca pentru servicii funerare in sectorul 3 ne asteapta conditiile ideale, dar si un profesionalism deplin. Fiecare serviciu se pune in practica cu simt de raspundere, dar si calitatea produselor face diferenta. Clar este mai simplu si mai comod sa te lasi pe mainile celor care se pricep, iar pe aceata cale iti va fi mult mai usor sa depasesti momentele dificile cu care te confrunti.

Chiar nu ai nicio grija pentru ca la Casa Funerara Luca te asteapta inclusiv medicul care constata decesul si care se ocupa de imbalsamare pentru ca mai apoi sa emita certifiatele necesare in acest sens. Echipa se ocupa de toaletare, cosmetizare, de asezarea in sicriu si de transportul funerar, dar nu ai nici grija birocratiei. De acum este mai usor sa obtii toate actele de care ai nevoie pentru ca te indruma direct echipa. Mai mult, exista si un ajutor de inmormantare oferit de stat pe baza caruia costurile ceremoniei pot fi acoperite integral. Cu alte cuvinte, ai parte de mai putine batai de cap, fara drumuri inutile si scapi de tot stresul.

Nu in ultimul rand, aici sunt disponibile diferite sicrie, mai multe tipuri de aranjamente florale, dar se ofera si servicii de incinerare. Per total la Casa Funerara Luca orice familie are parte de sprijin, de intelegere, flexibilitate, profesionalism deplin, toate disponibile la cele mai mici preturi posibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu