duminică, 29 mai 2016

Nopti Ieftine de Cazare in Bacau

Bacaul este al doilea cel mai mare oras al Moldovei si preferat de multi pentru intimitatea si linistea asigurata. Cei care isi doresc sa gaseasca cazare ieftina in Bacau nu trebuie sa se orienteze in centru sau chiar langa Arena Mall, deoarece hotelurile se dovedesc a fi costisitoare, ci mai potrivite ar fi pensiunile situate la intrarea si iesirea din oras, iar conditile sunt chiar decente. In schimb, unele persoane isi doresc totusi sa se poata caza chiar in inima orasului la preturi mult mai accesibile, iar raspunsul o reprezinta regimul hotelier.

Ce este regimul hotelier?

Acesta este un sistem imprumutat de la tarile europene cu foarte multi turisti, ce presupune ca un apartament sa fie inchiriat doar pentru cateva zile fie turistilor, fie oamenilor de afaceri care au nevoie de un loc de cazare intr-un oras strain. Acest sistem propune numeroase avantaje, fiind foarte popular datorita faptului ca implica costuri mai mici.

Avantajele regimului hotelier

De asemenea, garsonierele, apartamentele sau casele inchiriate in regim hotelier sunt disponibile pe toata suprafata Bacaului, astfel ca exista un loc de cazare ideal pentru fiecare persoana, chiar si pentru cele mai pretentioase. O camera de hotel propune, in medie, o suprafata de cel mult 15 metri patrati, care cu siguranta ca pentru doua persoane nu este de ajuns si adesea apare o stare de disconfort. In schimb, apartamentele disponibile in regim hotelier presupun minim 35 de metri patrati, adica cel putin dublu, iar pretul este chiar mai mic.

Nu trebuie omisa nici bucataria proprie, deoarece la pensiuni aceasta poate fi folosita doar in anumite intervale orare si impartita cu alti oaspeti, in timp ce la hotel lipseste cu desavarsire. Asadar, cine isi doreste sa gateasca o masa la orice ora din zi sau din noapte, are acum la dispozitie propria bucatarie complet utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde si multe altele.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu